AlessioVervaeke's setlist.fm

About

Activity

Member since August 25, 2017
Last seen July 14, 2020
Edits so far 29923
Edits last month 1496

Comments

Please sign in to comment.
You can also connect with Facebook or Twitter.

Als je de uitzending Vlaanderen Feest bekijkt, zou je gehoord hebben, en ook kunnen vinden dat dit niet Private Venue is.

Heb gevonden op welke datum en op welke locatie de verschillende edities van Hit the Road plaats vonden
https://www.setlist.fm/festival/2009/hit-the-road-2009-3bd7a44c.html
je kan de rest misschien aanvullen op basis van de wikipediapagina

Ik vermoed dat de opnamedatum voor https://www.setlist.fm/search?query=editor:AlessioVervaeke+edited:%5B2020-05-25+TO+2020-05-26%5D&venue=23d424af niet 1 juli was maar de uitzenddatum. Wanneer je kijkt naar het optreden van Willy Sommers een paar edities later zie je dat opname volgens zijn website niet overeenstemt met de wikipediapagina. Ik heb al 2 festivals bijeengevoegd. Zelf liefst geen festival toevoegen, kan deze allemaal linken aan mekaar wanneer je klaar bent. Indien je lid bent van een bibliotheek heb je ook toegang tot de krantenarchieven, misschien kan je daar exacte opnamedatum wel vinden.

Hallo

Ik denk dat het beter is om te wachten om al die livestreams op te laden. Bij de mods is een discussie aan de gang om heel waarschijnlijk één locatie voor al deze webstreams aan te maken. Dus waarschijnlijk zonder Belgische of enige andere plaatselijke locatie. Als dit gebeurt dienen al deze setlists waarschijnlijk één voor één vervangen te worden, wat een heleboel werk zal meebrengen.

Zo moeilijk is het ook niet om artiesten toe te voegen op musicbrainz.
In de zoekbox de naam invullen, ofwel bestaat die al en kan je via op de naam te klikken en de details het MBID nummer kopiëren en importeren .
Ofwel nieuwe naam aanmaken
Bij sorteernaam op de rechterafbeelding klikken zodat die gewoon gekopieerd wordt. Indien het echter een naam met voornaam is, dien je de voornaam achter de naam te zetten met een komma ertussen. Bij verduidelijking evenuteel Belgian vermelden, type groep of persoon kiezen en dan geslacht. Bij gebied Belgium invullen (niet de stad). Bij externe website de link kopiëren waar je de informatie gevonden hebt, en kiezen bij welke categorie die behoort.
Er is discussie tussen mods hoe al die venues voor online performances dienen ondergebracht worden. Het is mogelijk dat één wereldwijde venue gemaakt wordt.

Zoals je wellicht al bemerkt heb, werden de winterslaapsessies min of meer gelinkt.
https://www.setlist.fm/festival/2020/winterslaapsessies-2020-13d771e9.html
Er zit wel een beperking in. Aangezien deze over een langere periode liep, kan een private venue in een bepaalde stad toegevoegd worden met een beperkte periode. Wanneer echter andere concerten in hetzelfde private venue in dezelfde stad plaats vonden, dient dit beperkt te worden tot één datum, anders worden de overige concerten ook aan de winterslaapsessies gelinkt.
Ondertusen heb ik zelf gevonden dat Noémie Wolfs in Borgerhout woont. Eenvoudig googelen. Dit werd je gevraagd, wat je nagelaten hebt. Er blijft nog één concert over, nl Alex Verdi, wat een pseudoniem is voor Leander Van Het Groenewoud.
Waarom je niet alle Dansende Beren concerten toevoegt is me ook een raadsel. Wanneer een artiest niet bestaat kan je die aanmaken op https://musicbrainz.org/ Liefst een dag wachten vooraleer deze te importeren.

Kan je niet uitzoeken waar volgende artiesten hun kot ligt?
https://www.setlist.fm/venue/private-venue-unknown-city-belgium-33d3108d.html

Kermis is geen plaats maar een gebeurtenis. Als je adres gaat zoeken is dit blijkbaar de parking van de plaatselijke voetbalclub
https://www.setlist.fm/setlist/willy-sommers/2019/kermis-binkom-belgium-339f34cd.html

dirkvandamme took the lead and made tha changes before us hehehe

Since he is also from Belgium, I would prefer to leave it to his criteria. Anyway, thanks for your help and colaboration

Thanks for your answer

These days are a little bit weird and in some way, some particular things do not necessarily fit on official guidelines.

In this case, what do you think about use "Café Quarantaine" as festival and use the radio station as a venue?

Hi Alessio,

What is exactly "Café Quarantaine"?

A physical venue, An event name?

Could be replaced with Private Venue, Brussels, Belgium?

Waar zie je op je bronvermelding hier https://www.setlist.fm/setlist/charlotte-de-witte/2018/cosmic-ballroom-newcastle-england-7bed9ac8.html een duidelijke link naar plaats en datum.
Waarom vermeldt je ook instagram link in plaats van de link zelf?

Generieke links zoals Facebook links worden niet aanvaard. Gelieve de exacte link te geven. Zoals ik heel waarschijnlijk al geschreven heb kan facebook beschouwd worden als de Atlantische Oceaan, indien je het internet beschouwd als al het water op de wereld. Wanneer jij nu zegt zoek die bepaalde vis op de Atlantische Oceaan is dat onbegonnen werk. Het is aan de uploader of editor om de meest exacte informatie te verschaffen, niet aan degene die het wil controleren.

Er stonden natuurlijk nog honderden setlists open uit het verleden waarvoor ik bewijs gevraagd heb. Vooral in deze periode https://www.setlist.fm/search?query=editor%3AAlessioVervaeke+edited%3A%5B2018-04-14+TO+2018-05-31%5D werden er veel gevraagd. Indertijd (en ook nu nog) vond je dat helemaal niet belangrijk, tot men je met de neus op de feiten drukt.
Het is natuurlijk veel gemakkelijker om de bron te vinden wanneer men deze toegevoegd heeft dan twee jaar later te moeten zoeken waarom men iets gedaan heeft.
Nu er toch geen concerten hoeven toegevoegd te worden kan hier eens werk van gemaakt worden.

Er werd je al een aantal maal gevraagd via een speciale weg om bronnen te vermelden. Die komen terecht in een database die consulteerbaar is. Aangezien je bij mijn weten hierop nog nooit gereageerd hebt staan deze nog allemaal open. Wanneer dit aantal hoog oploopt kunnen andere mods zich ook vragen beginnen stellen bij de juistheid. Ik zou hier dus langzaamaan werk van beginnen maken.

Heb je het nieuws niet gehoord dat bijna alle, indien niet alle concerten afgelast zijn. Had de recente allemaal al verwijderd waarvan ik wist dat deze niet door zouden gaan. Dus stop met concerten in België en Nederland en eventueel andere landen toe te voegen.

Het is niet omdat anderen foute informatie melden dat je dezelfde fout dient te hernemen.
Villa Pace ofte Vredesfeesten is een evenement of festival in Sint Niklaas dat op verschillende plaatsen gebeurt, Gelieve https://www.setlist.fm/setlist/jan-verstraeten/2019/villa-pace-sint-niklaas-belgium-739bfe81.html en de vier andere die je aangemaakt hebt te verbeteren.

User charts

AlessioVervaeke saw 72 different artists.